Vanaf februari 2014 zullen al onze hostingpakketten worden aangeboden vanaf een SSD omgeving. Met SSD is uw site tot 5x sneller dan voorheen. Daarnaast hebben we diverse optimalisaties doorgevoerd in de configuratie van de webservers om de snelheid verder te verhogen. Daarnaast zijn de volgende verbeteringen doorgevoerd:

  • We maken 2x per dag een backup van alle data. Deze data wordt gedurende 3 maanden opgeslagen. Is ier iets mis gegaan of bent u iets kwijt? Geen probleem. Neem contact op met onze servicedesk en we zorgen dat een backup wordt teruggeplaatst.
  • U hoeft niet meer apart in te loggen op DirectAdmin. Bijna alle zaken kunt u voortaan gewoon regelen op ons servicepanel. Het aanmaken van e-mailadressen, databases en nog veel meer kan voortaan in 1 systeem.
  • Met de nieuwste versies van PHP en MySQL is uw hostingpakket geschikt voor de meeste applicaties.
  • Een nieuw spamfilter verzorgd door SpamExperts. Uw mailbox was nog nooit zo spam- en virusvrij!
  • Niet genoeg ruimte? Geen probleem! U kunt met een paar muisklikken kiezen voor een ander pakket en binnen 15 minuten is uw pakket aangepast.

Voor bestaande klanten betekent deze wijziging dat ze een nieuw pakket krijgen. Hierbij zullen onder andere de huidige Business Hosting en pakketten die zijn overgenomen uit vorige overnames verdwijnen. Alle klanten worden hier persoonlijk over geinformeerd. Mocht u een probleem hebben met de aanpassing of specifieke wensen hebben dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. De wijziging gaat per direct in maar de nieuwe prijzen worden uiteraard pas doorgevoerd bij verlenging van de overeenkomst.

Alle bestaande klanten krijgen een kortingscode voor 50% korting. Deze kan worden gebruikt voor het aanschaffen van nieuwe domeinen of hostingpakketten. Deze codes kunt u ook aanbieden aan mensen die nog niet van onze diensten gebruik maken!

Onze nieuwe pakketten kunt u hier vinden.