Vanaf 1 augustus 2012 zijn de activiteiten van wannahost overgedragen aan Duocast BV. Hierover zijn alle klanten vandaag geinformeerd. Zoals gesteld in onderstaand bericht hebben wij de focus van ons bedrijf verlegd en hebben wij gezocht naar een geschikte partner om de shared hosting activiteiten van wannahost voort te zetten.

Voor alle andere klanten heeft deze wijziging geen impact. Het gaat hier slechts om de wannahost klanten die shared hosting afnemen.

==

Via deze weg willen we u graag informeren over een wijziging bij Wannahost. Wannahost is per 1 augustus overgenomen door Duocast BV. Middels deze mail informeren we u graag wat er wel- en vooral wat er niet zal veranderen.

Wie is Duocast?

Duocast BV is net als Wannahost een hostingprovider/ISP, opgericht in 2004. Duocast richt zich op hosting, colocatie, dedicated servers, bandbreedte en infrastructuur. Duocast beschikt over een eigen 300m2 suite in het TCN Telehouse datacenter te Groningen.

Waarom een overname?

Eigenaar van Wannahost, wiseadvise business solutions, heeft de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op beheer van servers- en infrastructuur. De hosting tak onder de naam Wannahost past daarom niet meer binnen de strategie die Wiseadvise voor ogen heeft.

De hosting markt is een zeer concurerende en competatieve markt. Door het gigantische aanbod van hosting providers is de markt eigenlijk
verzadigd. Het verwerven van marktaandeel en het realiseren van autonome groei is daardoor erg lastig. Duocast probeert daarom marktaandeel te verwerven middels acquisitie.

Wat gaat er veranderen?

– Telefonische bereikbaarheid: U kunt Wannahost vanaf heden bereiken op 050-2103600 op Maandag t/m Vrijdag tussen 10:00 en 18:00.

– Chat ondersteuning: Op www.wannahost.nl kunt u direct met ons communiceren middels een chat applicatie. Klik op de Index pagina op de grijze knop ‘Live Support’ om een sessie te starten.

– Het rekening nummer van Wannahost is per heden gewijzigd in:
ABN AMRO 46.79.48.070 t.n.v. Duocast BV te Groningen

Wij verzoeken u ons bankrekening nummer in uw boekhoudpakket of Internet bankieren te wijzigen.

Facturen die u VOOR 1 augustus heeft ontvangen van wiseadvise kunt u overmaken op het oude rekeningnummer dat u kunt terugvinden op de toegestuurde factuur.

Wat verandert er niet?

Alle diensten van Wannahost zoals die momenteel bestaan blijven behouden, met dezelfde tarieven en dezelfde voorwaarden. Voor u als klant veranderd er daarom eigenlijk helemaal niets.

Er zijn geen plannen om het productaanbod van Wannahost te wijzigen. Ook de handelsnaam zal behouden blijven.

De geplande wijzigingen zijn daarom vooral technisch van aard.

Wij hopen dat wij u hiermee voldoende hebben geinformeerd. Wij kunnen ons echter voorstellen dat u nog een aantal vragen heeft. Deze kunt u altijd stellen zowel per telefoon, chat ondersteuning of email: support@duocast.nl.