Ons bedrijf is al sinds 2002 actief in de ICT wereld. Hieronder een overzicht van belangrijke data en gebeurtenissen.

2002

In dit jaar start WiseAdvise.nl met het aanbieden van hostingdiensten aan particulieren en een aantal kleine bedrijven. In de loop van de tijd worden een groot aantal nieuwe klanten binnengehaald.

2004

In juni breidt WiseAdvise.nl uit door het in gebruik nemen van 2 racks en 2 eigen servers binnen het LeaseWeb netwerk. Tevens  wordt de naam van ons bedrijf verandert in het huidige wiseadvise business solutions.

Op 15 oktober nemen we EnterPrise Networks over. Met de overname verstevigt wiseadvise haar positie in Nederland en België. De diensten die we overnemen zijn shared hosting en colocatie. EnterPrise Networks is direct geïntegreerd in wiseadvise business solutions.

Op 20 november nemen we 4uhosting over en met deze overname verdubbelt het klantenbestand van wiseadvise business solutions. De dienst die we overnemen betreft shared hosting. Er is gekozen om 4uhosting als zelfstandig merk te behouden. Wel krijgt 4uhosting een nieuwe website in onze eigen huisstijl.

2005

In maart starten we met de dienst wisedrs. Via dit systeem kunnen resellers realtime domeinen registreren. In april starten we met de dienst callwise. Bedrijven kunnen via internet (voice over IP) tegen sterk gereduceerde tarieven of zelfs gratis bellen met elkaar. In juli betrekken we ons nieuwe kantoorpand in Zaandam.

2007

Eind van het jaar verhuizen wij onze racks van Redbus naar het Evoswitch datacenter in Haarlem.

2008

In februari betrekken we ons nieuwe kantoor  in Haarlem, direct naast het Evoswitch datacenter.

Op 8 april nemen we de activeiten van ActiveRoot v.o.f. over.  ActiveRoot is opgegaan in 4uhosting.nl.

Op 1 juli  nemen we 1Mhosting.nl over. De diensten die we overnemen betreft shared hosting en reseller hosting.

2010

Op 14 maart 2010 nemen we het klantenbestand en productportfolio over van ISPI, een zakelijk ICT dienstverlener. De website van ISPI en de producten en diensten blijven zelfstandig bestaan.

2011

In februari nemen we de activiteiten van wannahost en wannaresel over.

In juli nemen we de diensten over van DomeinEnZo en 2HostMe Media. De diensten die we overnemen van 2HostMe Media betreft shared hosting en reseller hosting. 2HostMe Media zal volledig integreren in wiseadvise. DomeinEnZo.nl gaat zelfstandig door met als specialisme professionele windows hosting.

In november nemen we de activiteiten van NGX over. NGX is gespecialiseerd in Magento Hosting. Per 1 januari 2012 zullen de diensten van NGX geïntegreerd worden in het dienstenpakket van wiseadvise.

2012

Na ruim 3 jaar in Haarlem verhuizen we per 1 januari 2012 naar ons nieuwe kantoor in Haarlem.

2013

De handelsnaam Wannahost en alle Wannahost klanten zijn verkocht aan Duocast BV.

2014

WiseAdvise samen met alle handelsnamen die WiseAdvise voert worden overgenomen door Duocast BV. Duocast BV neemt dit jaar ook ADIX BV over. Met deze overname groeit de hosting portfolio van Duocast gestaag. Voor de WiseAdvise klanten betekent dit betere bereikbaarheid en verbetering van de kwaliteit van dienstverlening.