Op 1 januari 2012 gaan we verhuizen! Naar een nieuw kantoor nabij het centrum van Zaandam. In de komende weken gaan we beginnen met het inrichten van dit nieuwe kantoor.

Het nieuwe kantoor zal worden ingericht met een aparte ruimte voor onze administratie en een ruimte voor besprekingen en lunches. Op deze plek hebben we de mogelijkheid om in het komende jaar extra werkplekken in gebruik te kunnen nemen. Met de recente overnames van onder andere NGX en de groei bij onze andere labels is dit een welkome uitbreiding. We zijn hier dan ook zeer verheugd over.

Vanuit ons nieuwe kantoor kunnen we snel de datacenters in Haarlem en Schiphol-Rijk bereiken. Tevens hebben we in de afgelopen 2 jaar diverse wijzigingen doorgevoerd waardoor wij 99% van de werkzaamheden op afstand kunnen uitvoeren.

wiseadvise business solutions / wannahost

Kleine Toch 7 C

1507 CB   Zaandam

T 075-7112113

F 075-7112114

Historie

Bijna 9 jaar begonnen we ergens op een klein kamertje met onze eerste klanten. Al snel daarna zaten we in een klein (en vooral koud) kantoor in Zaandam. Het lijkt nu al weer een eeuwigheid geleden!

In 2008 zijn de meeste van onze servers verhuisd naar Evoswitch Haarlem en is ons kantoor direct naast het datacenter gevestigd. Inmiddels zitten we hier al weer bijna 4 jaar.

In de wetenschap dat een kantoor direct naast het datacenter niet meer de hoogste prioriteit was hebben we gekeken naar nieuwe mogelijkheden qua huisvesting. Op onze huidge lokatie en op andere plekken. We hebben veel kantoren bekeken en de uiteindelijke keuze was dan ook zeker niet makkelijk.

Vanaf 1 januari 2012 zitten we in Zaandam. Daar waar we ooit begonnen zijn. Alleen dan veel ruimer en mooier. Dichtbij de A10 en nog altijd zeer snel bij het datacenter. We gaan er vanuit dat we op elk moment van de dag binnen 30 minuten in het datacenter kunnen zijn en dit is naar onze mening zeer acceptabel.

(huidige inrichtig van een deel van het kantoor, dit wordt nog opnieuw ingericht)

 

(plattegrond)